Gemak en Flexibiliteit is het
Grootste Voordeel van Online Leren

Als je wilt toetreden tot het register van de Mediation federatie Nederland (MfN) of het ADR register moet je nog eerst een theorie-examen en een assessment (live of video) afleggen.

Met deze online examentraining kun je oefenen met verschillende theorievragen gebaseerd op het handboek mediation. Zodat jij goed voorbereidt het theorie-examen ingaat. Wij streven ernaar om het slagingspercentage van het theorie-examen te verhogen door je op een leerzame, makkelijke en leuke manier voor te bereiden zodat je een optimale slaagkans hebt.

Je leert eerst de theorie in het handboek mediation en het boek juridische aspecten, daarna oefen je online met theorievragen.

Zo bereid jij je optimaal voor zodat je in één keer slaagt voor jouw theorie-examen, dat scheelt namelijk dubbelwerk, geld en tijd.

€59,-
Succesvol Online Leren AMV-Opleidingen

Meldcode Kindermishandeling

We bieden een online training aan die is ontwikkeld om jou als professional beter toe te rusten in het signaleren van en hoe te handelen bij signalen van kindermishandeling/huiselijk geweld.

Lees verder


Succesvol Online Leren is een initiatief van
AMV-Opleidingen

AMV-Opleidingen heeft al vele cursisten opgeleid die de tools en vaardigheden van mediation dagelijks succesvol inzetten binnen hun werk of eigen bedrijf.

Door kwaliteiten te versterken, vaardigheden te verbeteren en kennis te verbreden ondersteunen wij jou om jouw ambities echt waar te maken. Met jarenlange ervaring kies je voor kwaliteit. Kwaliteit leveren is dan ook ons vertrekpunt voor jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Om dit voor elkaar te krijgen werken we met online trainingen met een heldere structuur en duidelijke opzet.

Examen Training

Je krijgt 150 voorbeeld examenvragen in drie sessies van 50 vragen per keer. De vragen worden door het systeem door elkaar gehusseld. Je kunt dus ook vragen uit de eerste sessie weer tegenkomen in de derde sessie. Zo leer je ook hoe de vraagstelling is tijdens het "echte" examen! De training staat 24/7 klaar. Zo kun je in je eigen tijd kennis opdoen, waar en wanneer jij wilt. Dat is het voordeel van online leren.

Je vermijdt files en hoeft geen vrije dag te nemen om toch te kunnen leren waar je maar wil. Jij kunt dit om jouw dag heen plannen, in plaats van andersom. Zo wordt het veel gemakkelijker om werk en leren te combineren.

Een absolute aanrader! 

 

Voorbereiding theorie-examen

Deze online training is specifiek voor:

Mediators die zich optimaal willen voorbereiden op het theorie-examen.

Voorwaarden:
Je hebt je mediation certificaat behaald bij een erkend opleidingsinstituut.
Je wilt je inschrijven in het register van het ADR of in de register van de Mediation federatie Nederland.

De voordelen:

  • Direct toegang, dus direct starten met oefenen
  • Foutanalyse
  • 1 maand lang toegang om te oefenen
  • Test of je de theorie onder de knie hebt

BELANGRIJK OM TE WETEN

De vragen zijn gericht op de theorie van het handboek mediation. De manier van vragen stellen is meer gericht op het examen van het ADR dan op het examen van de Intop. Bij de Intop is het mogelijk dat je ook stukken tekst krijgt voorgelegd om daar het juiste antwoord te bepalen. Dit soort vragen vind je niet in het oefenexamen.

Oefen goed en slaag in één keer!

Investering € 47,- excl. btw

Waarom bij Succesvol Online Leren het theorie-examen oefenen?

Sneller slagen
Onze online leeromgeving is zo opgezet dat je vaak in één keer slaagt maar uiteraard moet je het nog wel zelf doen! Slagen doe je met een optimale voorbereiding.

Gemakkelijk oefenen
In de online leeromgeving kun je gemakkelijk oefenen aan de hand van verschillende voorbeeld theorievragen.

Hoe werkt deze online training?
Wij bieden de voorbeeld theorievragen aan in drie pakketten van 50 voorbeeld vragen per examen. Je hebt maximaal twee minuten per vraag.

De theorievragen zijn vergelijkbaar met het echte theorie-examen, want ze bevatten namelijk dezelfde soort vragen en hebben dezelfde werking als het echte theorie-examen. Je krijgt maximaal twee minuten per vraag. Aan het einde zie je hoeveel vragen je van de 50 goed of fout hebt. Op het examen krijg je uiteraard ook andere soort vragen. Maar door dit te oefenen krijg je al een goed idee. 

Direct toegang
Je krijgt toegang tot de online leeromgeving. Dat wil dus zeggen dat je direct kunt starten met het oefenen van de theorievragen.

Voordelen

Leren waar en wanneer jij dat wilt

Investeren in jezelf en je toekomst

Je weet hoe de opzet en structuur van het examen is

Geen reistijd 

Je weet precies wat je moet doen en nodig hebt om te slagen

Tijd en kostenbesparend

Succesvol Online Leren helpt je verder!